Atlantis - RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Atlantis - RPG

Welcome to the lost city Atlantis

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Вход
Потребителско име:
Парола:
Искам да влизам автоматично с всяко посещение: 
:: Забравих си паролата!
Latest topics
» Главният плаж
Бар ''The Host''. EmptyЧет Юли 26, 2012 8:06 am by Klaus

» Вашите банери.
Бар ''The Host''. EmptyПет Юни 29, 2012 10:50 pm by Harley Benton.

» Приятелите ни.
Бар ''The Host''. EmptyНед Май 27, 2012 4:02 pm by Skyler Sweetheart

» Искате ли да си спретнем едно Масово?
Бар ''The Host''. EmptyВто Май 22, 2012 9:47 pm by Skyler Sweetheart

» Частните басейни
Бар ''The Host''. EmptyПон Май 21, 2012 4:35 pm by Skyler Sweetheart

» Търся си другарче за Рп!
Бар ''The Host''. EmptyПон Май 21, 2012 10:04 am by Areliya Valentine

» Масов РП - На черната комета ЗАПИСВАНЕ
Бар ''The Host''. EmptyНед Май 20, 2012 8:11 pm by Klaus

» Оцени профила на предишния.
Бар ''The Host''. EmptyНед Май 20, 2012 5:26 pm by Skyler Sweetheart

» Какво казва подписа на предишния?
Бар ''The Host''. EmptyНед Май 20, 2012 5:24 pm by Skyler Sweetheart

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

Най-много потребители онлайн: 77, на Вто Окт 15, 2024 3:31 am
Top posters
Sebastian Belford.
Бар ''The Host''. EmptyБар ''The Host''. I_voting_barБар ''The Host''. Empty 
Skyler Sweetheart
Andrea Belford.♕
Валъри Питърсън
Вайлет
Klaus
Joshua Riley
Claire Quinn.
Leonora Hedley-Dent
Mrs. Color

Бар ''The Host''.

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Sebastian Belford.

Sebastian Belford.

Брой мнения : 147

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПон Апр 02, 2012 5:32 pm

Бар ''The Host''. Bar1
Върнете се в началото Go down
https://atlantis-rpg.bulgarianforum.net
Вайлет

Вайлет

Брой мнения : 88
Местожителство : The Sexy Town

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 7:15 pm

Бар.Бар.Бар.Бар.
Нещо друго за което да мисля?!Едва ли .. е може и да има.Но не и в този момент.За момента този град не ми правеше никакво впечатление.Е,може би защото за сега само се разхождах из него и единствения човек с който говорих бе един продавач.
Вървейки из града,по една тъмна уличка осветявана само от една премигваща улична лампа забелязах един бар.. името не ми беше интересно .. а и не си направих труда да го прочета.Но стъпките ми станаха определено по-бързо.Като подскоци.Как ли токчетата ми ще издържат?Е,да се надявам.
Бар.Бар.Бар.Бар.
Вече не мислех ами си влизах в бара.Беше малко .. малко ли?!Всичко бе в черно ,освен масите които бяха сребристи със жълти стъкла.Ам.Доста интересно.
Седнах на един от свободните столове до бара и след десет секундно наместване на неудобния ,поне за мен , стол се обърнах към бармана.
-Уиски .. не .. мда !С лед ..
След тези думи пък се замислих за водка.. е беше късно.Бармана вече го беше налял и поставил пред мен.
Но за сега аз само се опитвах да си намеря кутията с цигари из всички дрънкулки в чантата ми.Какво ли не хванах ,но не и кутия.Е,запалката поне се появи.. оу.Ето и кутията.След секунда вече се опитвах да одимя заведението все повече и повече.
Огледах се наоколо.За сега нищо интересно ..
За сега ...
http://ask.fm/ninSsSsS
Klaus

Klaus

Брой мнения : 69

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 7:37 pm

По дяволите. Това място се предполагаше да е интересно, поне по думите на сестра ми, но откакто бях пристигнал преди малко, не бях видял нищо интересно. Какво ли толкова й беше направило впечатление в този остров? Изглеждаше точно като многобройните други градове и страни, които бях посетил. Разбира се, раздразнението ми можеше да се разсее само по един начин - с голямо питие.
Запътих се към първия бар, попаднал пред очите ми. Отворих вратите със замах и повдигнах вежди. Всичко беше в черно. Седнах самоуверено на бара и се обърнах към жалкия малък човек зад него
-Скоч. Голям. Чист.
Огледах мястото. Навсякъде беше тъмно, като черното увеличаваше ефекта. Свих отегчено вежди, докато погледа ми не попадна върху красива русокоска, която стоеше на бара недалеч от мен. Усмихнах се, привличайки вниманието й и вдигнах чашата, която барманът вече беше поставил пред мен в нейна посока.
Вайлет

Вайлет

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 7:55 pm

Нещо интересно !!Интересно ... интересно !!Най-сетне!
Усмихнах се и оставих за момент цигарата в пепелника ... който по ирония бе черен.
С едно леко движение чашата ми се премести почти до неговата и аз реших да я последвам.
С леко трудно ставане отидох до по съседния стол близо до загадъчното мъжко създание.Което мисля че бе вампир.Стар вампир.Доста даже.
Седнах до него и се усмихнах.
-Древен?!
Веднага изстрелях въпроса си и се усмихнах.
Е.. но не беше колкото мен.Мисля че бе около 3000 или 2000 ..
А моите бяха ... бяха ... оуу.. от къде да знам?!
-Вайлет ..
Представих се набързо и отпих от уискито като отново върнах чашата на новото `и място.

Klaus

Klaus

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 8:12 pm

Ето това вече си беше интересно. Пристигам на ново място и първите думи, които чувам, са как расата ми е разпозната само след един поглед. Определено беше нещо ново. Подсмихнах се - каква ирония, не ме бяха изненадвали от близо десетилетие. Или пък беше и повече? Кимнах й в отговор и игриво, но леко прокарах пръст по шията й.
-Жаден древен, ако трябва да сме точни. - уточних и погледа ми срещна нейния, като самодоволната усмивка се върна на лицето ми. Тя ми харесваше, не можех да го отрека.
-Е, Вайлет, аз съм Клаус. - допрях чашата си до нейната, отпивайки глътка. Само че не исках алкохол. Наблюдавайки реакцията й, вперих поглед във врата й, след като го бях докоснал с цел да видя дали щеше да разбере намека. Така и стана, тъй като по лицето й премина недвусмислено изражение, че ме е разбрала, но бързо след това изчезна и беше заменено от друго. Отпих отново от чашата си, като се наклоних към нея и прошепнах уж заинтригувано
-Е, освен красива, какво си ти? - можех да кажа, че не е вампир. Личеше си от километри. Не беше и човек. Виж ти, това място все пак май нямаше да се окаже толкова скучно, колкото мислех че е в началото.
Вайлет

Вайлет

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 8:35 pm

Оу.Жаден древен.Нищо ново.Почти щях да се разхиля и да озвуча целия бар.
-Богиня ..
Усмихнах се.
-Е ,Клаус .. гладни Клаус ..
Засмях се.И на двамата ни бе ясно какво следва.Ще ставам кръвна банка.Не за първи път.
Е,поне и тук ще си имам вампир който да си има хладилник .. с моето име.
Или алкохола не ми влияе добре днес или наистина си помислиш ,че съм хладилник.
Мда.Хладилник.
-Е, ще хапеш или не ?!
Попитах сякаш ме предлагах бонбонче.Ами бонбонче.
Но какво да се прави.Все и все няма да умра.Може бе умирането привлича вампирите.Дори мен.Но в този град няма да убивам.Поне ще се опитам.Е,може би един .. или двама.Какво да се прави.Да отнемеш някой живот е толкова .. странно чувство.Като наркотик.Оу.Стига съм мислила за това..
Наистина тук ще се постарая поне да не убивам.Само това.Само това..
Сама ли си говоря?!?!
Klaus

Klaus

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 8:50 pm

Какво си имаме тук.. Безразсъдна и красива богиня. Е, бях сигурен, че това не се среща често.
-Защо? Предлагаш ли? - отвърнах уверено с все същата усмивка на лицето си и като се наклоних към нея още повече, съвсем леко се наведох към врата й.
-Мм.. - определено ухаеше добре; и не само парфюмът й. Имаше необикновен мирис, а кръвта й ме привличаше, както и самата тя. Подсмихнах се, изпразвайки чашата си и небрежно сигнализирах на бармана за втора. Обръщайки се пак към Вайлет, срещнах погледа й и със самодоволно изражение на лицето си повдигнах вежди.
Вайлет

Вайлет

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 9:11 pm

Лека усмивка.Следва извъртане на очи и лек смях.
-Защо не искаш ли ?!
Леко повдигнах вежди и отпих от чашата си.И чак сега се усетих,че чантата ми я няма.Огледах малко и измърморих нещо на испанки което дори аз не се сетих какво е.Време е за малко мистични дарби.
"Кутия цигари!" и хоп една кутия с цигари точно до чашата ми.Измъкнах една и я запалих с единственото останало от чантата ми.Запалката ми.
-Сериозно не искаш?!
Погледнах с учудване.Леко махнах косата си от врата и той блесна.
-Не искаш?!
Започнах да се смея.Май си търсех белята.Е,няма да ми изпие кръвта пред всички тек нали?!
Нали?!

Последната промяна е направена от Вайлет на Пет Апр 06, 2012 9:41 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Klaus

Klaus

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 9:27 pm

-Щом предлагаш, надали ще чуеш, че не искам. А и това е забавно. - повдигнах рамене, наблюдавайки как тя материализира кутия с цигари от нищото. Е, богините очевидно бяха доста талантливи. Разбира се, нямаше да й отстъпя. Изчаках, и когато тя постави цигара между устните си, я запалих също както тя беше създала цигарите - без никакво усилие.
-Бих казал, че ме интригуваш, малка богиньо. - засмях се самоуверено, сигурен, че е всичко друго, но не и малка. Погледнах я за момент, след което посочих с поглед изхода на бара с все същата самоуверена усмивка на лицето си.
Вайлет

Вайлет

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 9:42 pm

-Имам чаша която още не е празна !!
А в същия момент леко я залюлях във въздуха.
Отпих от чашата и отново започнах да оглеждам из бара.2ма вампира,доста хора .. и други същества.
-И,Клаус, въобще не съм малка ..
Отново леко повдигнах вежди.
-Аз съм по-малка с един ден от Земята.
Един ден.Господи доста съм стара.Аз съм стара.Май ще се депресирам.Почти не се засмях.От отегчение ума ми откачи.Но принципно винаги мислите ми летяха като стрели и се сменяха с други.И с други.
И ето пак се отнесох.
Леко разтърсих глава и няколко руси кичура паднаха пред лицето ми.Ами да си стоят.Отпих още веднъж от питието си.
И още веднъж ..
Klaus

Klaus

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 10:19 pm

Гледах я, опитвайки се да скрия ироничната усмивка. Повдигнах вежди и като отново се наведох към нея, хванах един от русите й кичури. Направих се, че внимателно оглеждам лицето й, както и самата нея и насмешливо, но и развеселено отвърнах
-Не ми изглеждаш стара, богиньо. - Е, в този дух, аз също не изглеждах така, но добавих
-За мен си оставаш малка. И повярвай ми, казвам го като комплимент. - смигнах й и като отново вдигнах чашата си към нея за тост, се усмихнах и я изпих на екс. Алкохола ми подейства добре, макар че жаждата си оставаше. Скочът обаче ми повлия, тъй като наблюдавах Вайлет все така развеселено с усмивка.
Вайлет

Вайлет

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 10:28 pm

Аз не съм малка.Въпреки ,че в момента ми идеше да започна да тропам като малко дете с протести,че не съм малка.Което ме прави малка.Объркващо.
-Ние няма да остареем .. никога .. никога ..
Казах аз с леко замечтан тон.Никога нямаше да се сбръчкаме.Е,ако щях да остарея ..аз нямаше да съм жива.Нито пък Клаус.
-Имаш много интересно име ..Никлаус... Ник или Клаус?!
Повдигнах леко вежди чудейки се.
-На мен ми харесва Ник ..
Странна усмивка се появи на лицето ми.Добре.. странна защото ми изглеждаше нова.Нова.Хах.
Отново отпих от чашата си и .. това беше последната глътка.Оставих празната чаша на бара и се зачудих какво забравях.
Оу.Гладния вампир.
Klaus

Klaus

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 10:43 pm

-Ако предпочиташ Ник, така да бъде. - свих рамене незаинтересовано, но си спомних, че сестра ми също обича да ме нарича така, още от времето, когато бяхме хора. Насочих вниманието си към чашата и повлиях над ума на жалкия барман, който ми даде шишето без да каже и дума.
-Е, Вай, ако питаш мен съм готов да се махна от цялото това.. черно. - огледах мястото отново, повдигайки вежди едновременно с безинтерес и неодобрение - по-скоро отправени към жалките смъртни, събрали се тук отколкото към обзавеждането. Стиснах бутилката, като срещнах погледа й и повдигнах вежди многозначително, едновременно с това следейки реакцията й.
Вайлет

Вайлет

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 11:03 pm

-Ами да .. и аз ..
Тази обстановка опредено си бе гадна.Черното.Хората не ме тревожеха много.
Всъщност нямаше какво да си вземам.Огледах отново.Ами... това място няма да ми липсва.
Погледнах Ник и се учудих .. ще тръгваме ли или не?!
-Ам... ?!
Това май трябваше да е въпрос.Мисля ..Да.. нещо като въпрос.Както и да е.
Изправих се и тръгнах към изхода.С леко спъване на едно тъмно стъпало което не забелязах и веднага се обърнах някой да не е видял.Е,май никой не видя ,но за това започнах да се смея сама на себе си.
След като стигнах до изхода погледнах дали Ник идва,но нямах доста пряка видимост към него и направо си излязох.
И вече беше доста тъмно.Тъмно.И само няколко улични лампи осветяваха.Освен когато премигваха.Ох,но аз не мога да виждам в тъмното.Леко се нацупих.Ето каква дарба ми трябва.Дали мога да я копирам?!
А Ник идва ли ...?!
Klaus

Klaus

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. EmptyПет Апр 06, 2012 11:13 pm

Проследих с поглед Вай, която леко тромаво се опитваше да излезе от бара. Подтиснах напиращия смях и за по-малко от секунда стоях до нея отвън. Явно тя не се оправяше в тъмното, докато моите свръх сетива ми бяха достатъчни, за да се ориентирам така сякаш е ден.
-Полека, малка моя. Не искаме да се нараниш, нали? - в тонът ми очевидно се четеше арогантност, но знаех, че тя не може да види самодоволната ми усмивка.
-Знам едно място. - засега бях открил само скрития плаж, тъй като твърде отскоро бях на това място
-Искаш ли да ти го покажа? - попитах развеселено и без да дочакам отговора й, я взех на ръце и за секунди вече наближавахме плажа.

П.с.: Ако искаш пиши направо там
Sponsored content

Бар ''The Host''. Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Бар ''The Host''.   Бар ''The Host''. Empty

Бар ''The Host''.
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Atlantis - RPG  :: Atlantis. :: Bars,clubs,etc.-
Идете на: